Din pålitelige murmester med høy kvalitet i alle ledd.

Murmester Tellefsen AS

Murmester Tellefsen AS har over 30 års erfaring innen murerfaget, og i 2005 etablerte vi firmaet Murmester Tellefsen AS.

OM OSS

Murmester Tellefsen AS er lidenskapelig opptatt av å levere godt håndverk. Erfaringen vi har opparbeidet oss igjennom årene har gitt verdifull kompetanse som vi ønsker å ta med oss i oppdragene vi utfører for kunden.

Igjennom årene har vi støtt på flere utfordringer og vi har løst mange problemer. Det gjør oss løsningsorienterte i møte med nye og krevende oppdrag. Murmester Tellefsen har igjennom årene opparbeidet seg en god kundegruppe som er fornøyd med arbeidet vi har utført. Flere av disse kan stille som referanser om du ønsker dette. Vi skal opptre profesjonelt når vi er ute på oppdrag. Du skal føle deg trygg på at jobben blir gjort innenfor den tidsrammen som har blitt gitt.

Som firma stiller vi med kunnskap om alt innen mur, flis, betong og naturstein. Vi tar på oss oppdrag hovedsakelig i Vestfold, men vi tar selvfølgelig også oppdrag andre steder.

Vi er faglærte og allsidige, og vi skal være stolte av produktet vi leverer fra oss når oppdraget er utført. Vi kan bruke vår erfaring til å være rådgiver eller sparringspartner under hele oppdraget. Vi vil bruke vår kompetanse og komme med gode råd hvis du ønsker dette før eller under prosjektet.

Som kunde hos oss kan du forvente deg en profesjonell og kundevennlig tilnærming.

Hva kan vi hjelpe deg med?